Binnenkort een feest omdat iemand 50 jaar wordt? Of misschien zijn opa en oma 50 jaar getrouwd? Dan is het tijd voor een leuk feest!

Wij hebben een geweldige idee voor je feest: boek of huur een goochelaar!

Als je een feestje gaat vieren of organiseren zijn er een aantal belangrijke zaken waar je aan moet denken.

  • Waar gaan we het feest vieren?
  • Wie/wat verzorgt het eten/drinken
  • Welke band/muziek of DJ boeken we?

Natuurlijk allemaal belangrijke zaken, maar wist je dat een goochelaar huren een uitstekende EXTRA keuze is. Extra amusement die zorgt voor een onvergetelijke herinnering. En geloof ons, een goochelaar huur je écht niet alleen voor de kinderen!

Waarom een goochelaar boeken?

Als je een goochelaar boekt voor een 50 jarig verjaardagsfeest of huwelijk, dan krijg je een extra stuk entertainment! De goochelaar zal de gasten vermaken met leuke goocheltrucs en de aanwezige gasten zullen iets zien/beleven en meemaken wat ze (lang) zal bijblijven. We horen vaak dat het feest geweldig was, maar hetgeen de goochelaar liet zien blijft de mensen bij!

Er zijn voor een 50 jarige feest eigenlijk 2 soorten goochelaars uitstekend geschikt, maar je moet voor jezelf een keuze maken: Boek ik een goochelaar voor de kinderen of juist voor de volwassenen! Indien je voor de kinderen entertainment wilt regelen, is een kinder goochelaar prima. De kinderen worden vermaakt terwijl de oudere zorgeloos van het feest kunnen genieten. Via boek-een-goochelaar kun je gratis een offerte opvragen van diverse kindergoochelaars bij je in de buurt.

Goochelaar voor de volwassenen?

Maar… NATUURLIJK is een goochelaar voor volwassenen een uitstekend idee voor je 50 jarig feest! Indien je een goochelaar voor volwassenen wilt boeken heb je eigenlijk 2 verschillende mogelijkheden die geschikt zijn voor (de meeste) 50 jarige feesten. Je kunt een “podium” show boeken, waarbij de goochelaar 20-30 minuten op een centrale plaats zijn act doet. Iedereen kan meegenieten en de show is een belangrijk onderdeel van het feest.

In de meeste gevallen is het inzetten van een zogenoemde close-up of tafelgoochelaar een betere optie. De goochelaar stopt zijn zakken vol met diverse goocheltrucs en mengt zich tussen de gasten. In kleine groepen vermaakt hij ze en loopt gedurende de hele middag of avond rond. Het voordeel is dat je gedurende een lange periode tijdens het feest entertainment hebt. Soms kan de goochelaar óók nog een centrale act doen met bv de jarige job of bruidspaar.

Wat kost het boeken van een goochelaar?

Wat de kost ligt er een beetje aan wat en wie je op je feest wilt. Een kindergoochelaar is doorgaans iets goedkoper dan een close-up goochelaar, maar de laatste blijft vaak langer. Ook hangt het er af of je een professional wilt of dat je een goochelaar wilt boeken die naast het goochelaar zijn bv ook nog een (parttime) baan heeft.

Globaal kun je zeggen dat er al een goede close-up goochelaar te boeken is voor een budget vanaf zo’n 250 euro. Hier lees je meer informatie over wat kost een goochelaar?

Enthousiast? Vraag geheel GRATIS en vrijblijvend offerte’s aan van diverse goochelaars via BOEK-EEN-GOOCHELAAR.nl en vraag hen wat ze voor jouw feest of evenement kunnen doen!