Een goochelaar op een beurs neerzetten is een TOP idee!!

Ben je ondernemer of verantwoordelijk voor een beurs waar je bedrijf binnenkort een stand heeft staan? Dan hebben wij een hele goede tip voor je. BOEK EEN GOOCHELAAR!

Wist je dat een goochelaar inhuren op een beurs kan je als ondernemer of bedrijf letterlijk honderden extra’s leads of prospects opleveren. Al jarenlang is het bewezen dat een (professionele) goochelaar zijn geld meer dan waard is! Een goochelaar inzetten op je stand heeft namelijk twee hele belangrijke voordelen:

  1. Zet een goochelaar in op je stand en je zal zien dat jouw stand uniek is! Mensen zijn gek op entertainment en tussen (vaak) saaie stands valt een stand waar iets gebeurt ALTIJD op. De goochelaar zorgt ervoor dat jouw stand dus opvalt. Door de goochelaar op de juiste plaats neer te zetten (naast een banner bijvoorbeeld) zorgt er dus voor dat het publiek ongemerkt toch jouw banner, product of logo ziet! Veel goochelaars kunnen overigens ook trucs doen mét je logo of met je producten en dergelijke om deze nog iets beter te promoten.
  2. Zet een goochelaar in op je stand en hij kan voorbijgangers aanhouden en ze met een leuke truc dichter naar je stand “lokken”. Eenmaal binnen in de stand neemt een van de stand medewerkers de persoon “over” en kan de goochelaar de volgende voorbijganger aanhouden. Deze techniek is bewezen en wordt door goochelaars vaak toegepast. Het voordeel is dat de mogelijke klanten niet het gevoel hebben naar de stand gepusht te zijn (in tegenstelling tot een stand medewerker die een prospect direct aanspreekt en meelokt).
  3. Sommige ondernemers willen een product promoten en sommige ondernemers willen graag in gesprek met potentiële klanten. Voor de tweede groep, die dus in gesprek willen met klanten is het noodzaak zoveel mogelijk mensen aan te spreken. Een goochelaar huren voor deze klus is perfect, wat we in punt 2 al aangegeven hadden. Maar een goochelaar heeft daar nóg een groot voordeel voor. Stel je hebt 5 of 6 stand medewerkers en ze zijn allemaal in gesprek. De goochelaar kan dan ingezet worden om de mensen die de stand inlopen of langslopen te entertainen en eigenlijk zonder dat deze mensen het doorhebben worden ze gedurende pakweg 5 – 10 minuten afgeleid en vermaakt. In die 5 – 10 minuten is de kans groot dat een of meerdere van de stand medewerkers weer vrij is en deze mensen kan opvangen.

Een goede goochelaar boeken of huren voor een beurs is dus een uitstekende keuze en je zal zien dat de goochelaar zijn geld dubbel en dwars waard is. Ben je (ook) enthousiast geworden en wil je eens kijken of een goochelaar voor jouw beurs ook een toegevoegde waarde kan hebben. Vraag dan GRATIS en geheel vrijblijvend offerte’s op van meerdere goochelaars. Klik hier op boek een goochelaar en vink bij de discipline’s beursgoochelen aan, dan weet je zeker dat je de juiste goochelaar boekt!